Elysisch Talent biedt opleidingen op het gebied van Human Resources, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, talentmanagement en coaching.

Training Persoonlijke ontwikkeling

De training is bedoeld om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door meer inzicht in jezelf en anderen. Natuurlijk is het belangrijk om jezelf te kennen en te begrijpen maar het helpt jou ook om anderen te begrijpen.  In deze training leer je, aan de hand van een model, hoe mensen in elkaar zitten. Dat kun je vervolgens op jezelf toepassen maar ook gebruiken om de mensen om je heen te leren begrijpen. Daarmee vergroot je je effectiviteit en ontwikkel je meer begrip en acceptatie voor anderen.

Tijdens de training Persoonlijke Ontwikkeling ga je aan de slag met jezelf. Aan de hand van je persoonlijke profiel leer je over wat bijvoorbeeld tegenslagen met je doen, over hoe je het beste leert en wat voor jou belangrijk is in je werk. Deze inzichten helpen om voor jezelf beter in beeld te krijgen hoe je jezelf wilt ontwikkelen en welke stappen je misschien in je loopbaan wilt zetten.

In het samenwerken met andere mensen ontstaan vaak frustraties en irritaties. Heel vaak komen deze voort uit onbegrip. Veel mensen zijn van nature geneigd om zichzelf als uitgangspunt te nemen. We zijn zelf dan de maat der dingen. Maar andere mensen zijn vooral dat: anders dan jij. Dat wil niet zeggen dat er geen overeenkomsten zijn of dat je vooral naar de verschillen gaat kijken. Het kan heel verhelderend zijn om te weten hoe het komt dat een ander reageert zoals diegene dat doet. Het kan veel gedoe tussen mensen oplossen.  

Samengevat:

  • 3 –daagse training
  • Persoonlijk Potentieel Profiel
  • Kosten: € 1.449,=