Elysisch Talent biedt opleidingen op het gebied van Human Resources, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, talentmanagement en coaching.

B Opleiding

Opleiding Talentmanagement, (Persoonlijk) Leiderschap en Coaching

De term talentmanagement wordt veel gebruikt, het is echter niet altijd duidelijk wat er mee bedoeld wordt. In deze opleiding ligt de focus op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het gaat over het kijken naar en begrijpen van medewerkers. De opleiding is gericht op HR-adviseurs  en managers die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van de inzet van medewerkers in de organisatie en in het zelf gaan inzetten van talentmanagement. Medewerkers die gelukkig en tevreden zijn doordat ze kunnen doen waar ze goed in zijn, zijn immers productieve en betrokken medewerkers. Maar de opleiding is ook geschikt voor loopbaanadviseurs en coaches die mensen inzicht willen geven in waar ze goed in zijn.

In de opleiding leer je over persoonlijkheid, over talent en karakter. Hoe de mogelijkheden en beperkingen in beeld zijn te brengen en wat dat betekent voor het functioneren van deze medewerkers in de organisatie. Hulpmiddelen daarvoor zijn persoonlijke profielen en functieprofielen. Tijdens de opleiding leer je ze te maken en leer je hoe je ze in je organisatie kunt inzetten.

Samengevat:

  • 6-daagse opleiding
  • Map met cursusmateriaal
  • Eigen Persoonlijk Profiel
  • Kosten: €2.495,- excl. btw

Ook is het mogelijk om een praktijktraining te volgen die je helpt om in de praktijk sneller aan de slag te kunnen gaan.

 

Meld je direct aan       Download de brochure